Verblijf met het hele gezin in Amrâth Berghotel Amersfoort

Ben je van plan om met de hele familie een weekendje weg te gaan of een korte vakantie in Nederland te houden?

Bezoek Amersfoort: de keistad in het midden van het land! Deze historische bestemming is de ideale locatie voor jouw gezin.

Overnachten in Amersfoort

Ga er samen met hele gezin op uit! Met het familie arrangement overnachten kinderen tot 12 jaar gratis én genieten ze van een heerlijk ontbijt. Zo starten jullie de dag vol energie om samen de leukste activiteiten te ondernemen en mooie herinneringen te maken. 

Boek direct het familie arrangement en ga samen op avontuur!

Ontdek het familie arrangement

Nieuw: Amrâth Kidslijn

Kinderen voelen zich thuis in onze Amrâth hotels. Helemaal met de gloednieuwe Amrâth Kidslijn! Verras jouw kind tijdens je verblijf met één van de nieuwe Amrâth kids producten. Met de Amrâth Kids producten kunnen de kinderen zich tijdens het gehele verblijf vermaken. 

Boek de Amrâth kids producten al tijdens het reserveren van de overnachting. Wij zorgen ervoor dat deze bij aankomst in het hotel al op jullie kamer liggen. Niet vooraf besteld? Geen paniek, de kids producten zijn natuurlijk ook in het hotel te koop.

MemorieKinderbord
SlapwrapKnuffel
SleutelhangerDrinkbeker
SpelletjesboekPlacemet
KleurplaatKleurpotloden

 

Kindermenu

Na een dag vol van inspanning, zijn jullie natuurlijk toe aan een stukje ontspanning. Waar kan dat beter dan in de huiskamer restaurant van Amrâth Berghotel Amersfoort? Terwijl de kinderen smullen van een eigen kindermenu, genieten jullie van de ‘Amrath favorites’ of de Chef Special’s. De perfecte afsluiter van een heerlijke dag!

Bekijk ons kindermenu

Tips om alles uit je verblijf te halen

Kun je nog wat inspiratie gebruiken voor je bezoek aan Amersfoort? De medewerkers van Amrâth Berghotel Amersfoort raden de volgende familie activiteiten aan:

  • Nationaal Militair Museum - Het Nationaal Militair Museum is dé plek voor gezinsuitjes. Er is voor jong én oud genoeg te doen. Luister naar bijzondere verhalen van militairen, neem een vliegles of leer hoe je moet groeten als een echte militair. Daag elkaar uit op de stormbaan, maak plezier in de speeltuin of bezoek een van de spannende en interactieve tentoonstellingen. Een museum voor alle leeftijden. 
  • Dierenpark Amersfoort - Wanneer je Amersfoort bezoekt mag een bezoek aan DierenPark Amersfoort niet ontbreken! Vaar langs de giraffen, wolven en zebra's,  klim over de beren, sta oog in oog met levensgrote dino's of begeef je in het hol van de leeuw bij de Stad der oudheden. 
  • Bosbad Amersfoort - Wanneer de zon begint ts schijnen, is het tijd voor een frisse duik midden in de bossen! Het Bosbad ligt in een bosrijke omgeving en staat voor genieten! Of je nou graag banen trekt, gek bent op waterglijbanen of lekker wilt luieren. Er is voor ieder wat wils!