Veelgestelde vragen

Hotel

Wat zijn de in- en uitchecktijden? Wat zijn de in- en uitchecktijden?

De hotelkamer is vanaf 14:00 uur beschikbaar. Mocht je eerder willen arriveren dan kun je dit altijd bij je reservering aangeven. De uitchecktijd is om 11:00 uur. Indien je later wilt uitchecken dan kan dit op basis van beschikbaarheid 

Wat zijn de mogelijkheden met fietsen? Wat zijn de mogelijkheden met fietsen?

De fiets meenemen? Die is uiteraard welkom! Je fiets kun je parkeren voor ons hotel of in het souterrain. Hier zijn ook voldoende stroompunten voor je e-bike. Je kunt bij ons ook een fiets huren tegen betaling. Bij onze receptie zijn gratis fietsroutes beschikbaar. 

Hoe wordt het ontbijt verzorgd? Hoe wordt het ontbijt verzorgd?

Je ontbijt staat in een uitgebreid buffet klaar in Jacobs Tearoom. Van maandag tot en met vrijdag is ons ontbijtbuffet geopend van 07:00-10:00 en zaterdag en zondag van 08:00 – 11:00 

Hoe is het Berghotel gelegen? Hoe is het Berghotel gelegen?

Het Berghotel ligt op de Amersfoortse Berg, 3 minuten vanaf de snelweg gelegen. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op steenworpafstand van het hotel, het treinstation ligt op ca. 15 minuten wandelen. Het centrum is 2,4 km van ons hotel gelegen, op ca. 25 minuten loopafstand. 

Is er een routebeschrijving vanaf de A28? Is er een routebeschrijving vanaf de A28?

Neem afslag 5 Maarn. (Vanaf Utrecht: Sla linksaf en ga bij de stoplichten rechtdoor. Ga onder het viaduct door en sla daarna bij de stoplichten linksaf.) Neem op de Stichtse rotonde de eerste afslag en op de rotonde daarna rechtdoor. Aan je linkerhand zie je het Berghotel.    

Zijn er parkeermogelijkheden? Zijn er parkeermogelijkheden?

Bij ons hotel zijn 120 parkeerplekken waar je gratis mag parkeren. Er zijn speciale parkeerplekken voor mindervaliden en elektrische auto’s. Uiteraard zijn er laadpunten beschikbaar. 

Mag mijn huisdier/assistentiehond mee? Mag mijn huisdier/assistentiehond mee?

Hoewel het Bergteam een grote dierenvriend is kunnen wij je huisdieren niet in het hotel ontvangen. Uiteraard maken wij voor jouw assistentiehond een uitzondering. Op ons terras is je huisdier welkom, hier staan ook drinkbakken voor de trouwe viervoeters.    

Is het hotel toegankelijk voor mindervaliden? Is het hotel toegankelijk voor mindervaliden?

Het Berghotel is rolstoel toegankelijk. Zo is alles gelijkvloers en zijn de doorgangen breed genoeg voor scootmobielen. Er is voor mindervaliden speciale parkeergelegenheid en je kunt de mindervalide kamer boeken en te allen tijde gebruik maken van het mindervalide toilet. 

Restaurant

Tot hoe laat is de keuken geopend? Tot hoe laat is de keuken geopend?

De keuken is geopend tot 21:30 uur. Je bent welkom om na te tafelen of met jouw gezelschap te borrelen in de bar tot ca. 00:00 uur. 

Iemand in ons gezelschap heeft een allergie of dieetwens, is daar iets voor te regelen? Iemand in ons gezelschap heeft een allergie of dieetwens, is daar iets voor te regelen?

Zeker, onze keuken gaat een creatieve uitdaging niet uit de weg. Wij verzoeken je waar mogelijk uw allergieën en dieetwensen door te geven bij de reservering. Zo heeft de keuken de tijd een mooi passend alternatief op onze menukaart voor je te verzorgen. 

Is er een kinderhoek in het restaurant? Is er een kinderhoek in het restaurant?

Wij hebben geen aparte kinderhoek, maar uiteraard zijn er kinderstoelen, kleurplaten en spelletjes aanwezig. In onze lobby staat een schaak/dambord. 

Meetings

Hoeveel vergaderruimtes hebben jullie? Hoeveel vergaderruimtes hebben jullie?

Wij bieden 16 multifunctionele vergaderruimtes aan. Dat houdt in dat we meerdere zalen kunnen combineren voor flexibele capaciteitsmogelijkheden. 

Is het mogelijk om een meerdaagse bijeenkomst te organiseren? Is het mogelijk om een meerdaagse bijeenkomst te organiseren?

Jazeker, dat is zelfs heel gebruikelijk. Je kunt voor de deelnemers die willen overnachten kamers boeken en een offerte op maat laten maken. Ga hiervoor naar het offerteformulier. 

Kan ik bij het Berghotel een hybride bijeenkomst organiseren? Kan ik bij het Berghotel een hybride bijeenkomst organiseren?

Ja, wij bieden de apparatuur, programma’s en service voor Hybrid Meetings. Wij gebruiken hiervoor het platform GoToMeeting. Lees meer op de pagina over Hybrid Meetings of vraag een offerte aan via het offerteformulier