• restaurant berghotel amersfoort

Culinair uit eten

Wij verwelkomen je graag in de warmste huiskamer van Amersfoort om lekker lang te tafelen en te genieten van onze menukaart. Bij ons staat klassieke gastvrijheid nog hoog in het vaandel. Laat je dus lekker in de watten leggen en waan je in de jonge jaren van het Berghotel.

Lunchkaart Dinerkaart Wijnkaart

 

Reserveer een tafel

Een tafel reserveren

Proef onze nieuwe Será Amrâth huiswijnen in het restaurant!

Nieuw bij Amrâth Hôtels: Será Amrâth!

In onze restaurants kun je de nieuwe huiswijnen proefen. Ontdek de 5 Spaanse wijnen uit onze Será Amrâth collectie; van verfijnde witte tot robuuste rode wijnen, elke wijn belooft een unieke ervaring. 

Bekijk de wijnkaart

‘Le Good Morning Amrâth’ ontbijt

Een goede start van jouw dag begint met een overheerlijk ‘Le Good Morning Amrâth’ ontbijt!  Geniet van jouw kop koffie, gevarieerd assortiment aan verse broodjes en heerlijke sappen. De Engelse ontbijt liefhebbers starten hun dag met bacon en ei. Voor een Frans ontbijtje komen de croissants vers uit de oven en met een beetje jam en diverse kazen!

  • Maandag tot en met vrijdag: van 07:00 tot 10:00 uur
  • Zaterdag en zondag: van 08:00 tot 11:00 uur

 

High Tea

De lekkerste High Tea proef je op de Amersfoortse Berg, in Jacobs Tearoom. De diverse smaken zoete en hartige lekkernijen zijn een genot voor een gezellige middag. Twee personen of voor een groter gezelschap, elke High Tea is een feestje!  

Deze High Tea is te reserveren vanaf 2 personen, minimaal 24 uur van te voren en wordt wordt geserveerd voor €29,50 per persoon.

Reserveer je tafel

Restaurant Amrâth Berghotel Amersfoort

Onze brasserie is jouw huiskamer, wij nodigen je uit om zich thuis te voelen. Wij vinden dat onze gasten alleen maar de beste producten verdienen. Onze menukaart is door het hele Bergteam met zorg samengesteld voor de beste smaakbeleving. De keuken kookt op inspiratie van meesterchef Escoffier. De combinatie van de Franse invloed en de creatieve chef zorgen voor een klassiek culinaire kwaliteit op je bord. Onze gerechten zijn zorgvuldig uitgedacht, perfect in balans voor de ultieme smaakbeleving.

Reserveren een tafel door te bellen naar +31 (0)33 422 42 22 of een e-mail te sturen naar: Reserveringen@amrathberghotelamersfoort.nl