• restaurant berghotel amersfoort

Culinair uit eten

Wij verwelkomen je graag in de warmste huiskamer van Amersfoort om lekker lang te tafelen en te genieten van onze menukaart. Bij ons staat klassieke gastvrijheid nog hoog in het vaandel. Laat je dus lekker in de watten leggen en waan je in de jonge jaren van het Berghotel.

Kleine- en Drankkaart Dinerkaart

 

Wildseizoen bij Amrâth Berghotel Amersfoort

Het wildseizoen is weer begonnen! Proef de unieke smaken van het seizoen en geniet van onze wild specials gecombineerd met een goed glas wijn. Eet smakelijk!

Reserveren kan via:
E-mail: info@amrathberghotelamersfoort.nl
Telefonisch: 033 422 4222

Bekijk onze wild specials

Dineren tijdens de kerst

Onze brasserie is jouw huiskamer, wij nodigen je uit om je thuis te voelen! Geniet ook tijdens de kerstdagen van onze culinair bereide gerechten. 

Tijdens de kerstdagen kun je bij ons genieten van: 

  • Een kerst High tea voor € 42,50 p.p. op maandag 25 en dinsdag 26 december 
  • Een heerlijk 2,- 3-, 4-, of 5- gangendiner vanaf € 39,50 p.p. op maandag 25 en dinsdag 26 december
  • Een mooi bijpassend wijnarrangement vanaf € 19,50 p.p.

Bekijk onze kerstmenu's

‘Le Good Morning Amrâth’ ontbijt

Een goede start van jouw dag begint met een overheerlijk ‘Le Good Morning Amrâth’ ontbijt!  Geniet van jouw kop koffie, gevarieerd assortiment aan verse broodjes en heerlijke sappen. De Engelse ontbijt liefhebbers starten hun dag met bacon en ei. Voor een Frans ontbijtje komen de croissants vers uit de oven en met een beetje jam en diverse kazen!

  • Maandag tot en met vrijdag: van 07:00 tot 10:00 uur
  • Zaterdag en zondag: van 08:00 tot 11:00 uur

High Tea

De lekkerste High Tea proef je op de Amersfoortse Berg, in Jacobs Tearoom. De diverse smaken van Teastreet en heerlijke huisgemaakte hapjes van zoet tot hartig zijn een genot voor een gezellige middag. Twee personen of voor een groter gezelschap, van zoet tot hartig, elke High Tea is een feestje!  

Deze High Tea is te reserveren vanaf 2 personen en wordt geserveerd voor €27,50 per persoon.

Minimaal 24 uur van te voren reserveren via: 033 422 4222

Restaurant Amrâth Berghotel Amersfoort

Onze brasserie is jouw huiskamer, wij nodigen je uit om zich thuis te voelen. Wij vinden dat onze gasten alleen maar de beste producten verdienen. Onze menukaart is door het hele Bergteam met zorg samengesteld voor de beste smaakbeleving. De keuken kookt op inspiratie van meesterchef Escoffier. De combinatie van de Franse invloed en de creatieve chef zorgen voor een klassiek culinaire kwaliteit op je bord. Onze gerechten zijn zorgvuldig uitgedacht, perfect in balans voor de ultieme smaakbeleving.

Reserveren een tafel door te bellen naar +31 (0)33 422 42 22 of een e-mail te sturen naar: Reserveringen@amrathberghotelamersfoort.nl