• restaurant berghotel amersfoort

Culinair uit eten

Wij verwelkomen je graag in de warmste huiskamer van Amersfoort om lekker lang te tafelen en te genieten van onze menukaart. Bij ons staat klassieke gastvrijheid nog hoog in het vaandel. Laat je dus lekker in de watten leggen en waan je in de jonge jaren van het Berghotel.

Dinerkaart Kleine- en Drankkaart

 

September is mosselmaand bij Amrâth Berghotel Amersfoort

Het mosselseizoen is weer begonnen! Kom daarom genieten van verse mosselen voor   € 26,50 per persoon en een glas Grüner Veltliner voor € 5,50 per glas. De mosselen worden op klassieke wijze bereid en geserveerd met frites en 3 verschillende sausjes.

Reserveren kan via:
E-mail: Reserveringen@amrathberghotelamersfoort.nl
Telefonisch:  +31 (0)33 422 42 22 

Restaurant Amrâth Berghotel Amersfoort

Onze brasserie is jouw huiskamer, wij nodigen je uit om zich thuis te voelen. Wij vinden dat onze gasten alleen maar de beste producten verdienen. Onze menukaart is door het hele Bergteam met zorg samengesteld voor de beste smaakbeleving. De keuken kookt op inspiratie van meesterchef Escoffier. De combinatie van de Franse invloed en de creatieve chef zorgen voor een klassiek culinaire kwaliteit op je bord. Onze gerechten zijn zorgvuldig uitgedacht, perfect in balans voor de ultieme smaakbeleving.

Reserveren een tafel door te bellen naar +31 (0)33 422 42 22 of een e-mail te sturen naar: Reserveringen@amrathberghotelamersfoort.nl

 

 

‘Le Good Morning Amrâth’ ontbijt

Een goede start van jouw dag begint met een overheerlijk ‘Le Good Morning Amrâth’ ontbijt!  Geniet van jouw kop koffie, gevarieerd assortiment aan verse broodjes en heerlijke sappen. De Engelse ontbijt liefhebbers starten hun dag met bacon en ei. Voor een Frans ontbijtje komen de croissants vers uit de oven en met een beetje jam en diverse kazen!

  • Maandag tot en met vrijdag: van 07:00 tot 10:00 uur
  • Zaterdag en zondag: van 08:00 tot 11:00 uur

High Tea

De lekkerste High Tea proef je op de Amersfoortse Berg, in Jacobs Tearoom. De diverse smaken van Teastreet en heerlijke huisgemaakte hapjes van zoet tot hartig zijn een genot voor een gezellige middag. Twee personen of voor een groter gezelschap, van zoet tot hartig, elke High Tea is een feestje!  

Deze High Tea is te reserveren vanaf 2 personen en wordt geserveerd voor €27,50 per persoon.

Minimaal 24 uur van te voren reserveren via: 033 422 4222

Restaurant

Gezellig uit eten met de familie, even lunchen met vriend(inn)en of een romantisch diner? Je bent van harte welkom in ons restaurant. De chef bereidt culiniaire kwaliteiten en je gastgever serveert met klassieke gastvrijheid jouw drankjes naar smaak. Zo beloven wij je een beleving vanaf het moment dat je bij ons door de deur loopt. 

Dinerkaart Kleine- en drankenkaart