“Heb je iets te vieren? Organiseer jouw feest of partij bij ons.”

Wij zien altijd reden voor een feestje. Je verjaardag en jubileum vieren wij dan ook graag met je mee! Onze keuken- en bedieningsbrigades denken graag mee om jouw bijeenkomst tot een onvergetelijk succes te maken. Speciale wensen kunnen wij vrijwel altijd laten uitkomen. Uiteraard wordt jouw tafel of ruimte vrolijk versierd voor je receptie, bedrijfsuitje, familiefeest, bruiloft of elke andere feestelijke gelegenheid! Ons reserveringsteam staat voor klassieke gastvrijheid en staan tijdens jouw viering klaar om mee te denken en alles tot in de puntjes voor je te verzorgen. 

Babyshower

Hoera! Is er een baby op komst en wil je dit graag vieren met een babyshower of wil je op een spectaculaire manier het gender van je ongeboren baby bekend maken? Wij helpen je graag met het organiseren van dit bijzondere moment. Zo denken wij graag mee over een gezellige ruimte met passende versieringen en onze creatieve medewerker denken mee over hapjes en drankjes in stijl. 

Bruiloft

Trouwen: één van de mooiste dagen van je leven. Bij het Berghotel maken wij maar al te graag deel uit van deze magische dag. Het Bergteam voldoet graag aan persoonlijke wensen en zal er alles aan doen om jouw bruiloft memorabel te maken. Wanneer twee mensen samen komen om de liefde te vieren, willen wij ze daar alle ruimte voor geven en zetten met liefde nét dat extra stapje voor ons bruidspaar. 

Verjaardag

Bij het Berghotel zien wij altijd reden voor een feestje. Jouw verjaardag vieren wij dan ook graag met je mee! Onze keuken- en bedieningsbrigades denken graag mee om jouw partij echt persoonlijk te maken. Speciale wensen kunnen wij dan ook vrijwel altijd laten uitkomen. Uiteraard wordt jouw tafel of ruimte vrolijk versierd voor deze feestelijke gelegenheid, precies zoals je dat leuk vindt! Ons reserveringsteam staat daarbij voor en tijdens jouw viering klaar om mee te denken en alles tot in de puntjes voor je te verzorgen. 

Jubileum

Jubilea zijn bijzondere momenten. Ben je 25 jaar getrouwd, 10 jaar in dienst of misschien bestaat jouw firma al 20 jaar? Feestelijke momenten als deze zijn er om te vieren en terug te denken.   

Vier je jubileum zoals het bij jou en jouw gezelschap past. Organiseer een feestje of een borrel of kies voor een gezamenlijk diner, high tea of high wine in een eigen feestelijke ruimte! 

Condoleance

Na het overlijden van een dierbare komt er veel op jou als nabestaanden af. Ook in de moeilijke dagen staat het Bergteam voor je klaar om je te ontzorgen. Zo kun je in alle rust en privacy je aandacht vestigen op de belangrijke zaken. 

Je kunt het samenzijn naar wens invullen. Zo kun je kiezen voor een ingetogen receptie met koffie, thee en gebak, een diner met familieleden of een borrel om herinneringen op te halen.