• It's Summer Time Amrâth Hotels Summer zomeractie korting

It's Summer time bij Amrâth Berghotel Amersfoort

Laat de zomer tot leven komen in Amrâth Berghotel Amersfoort en beleef een onvergetelijke tijd met vrienden en familie! Wij staan klaar om jouw zomerse verblijf compleet te maken. Ontdek al het moois wat Amersfoort te bieden heeft. Laat de warmte en gezelligheid van de zomer bij ons samenkomen voor een ervaring om nooit te vergeten!

Overnachten tijdens de zomer

Geniet deze zomer van een ontspannen overnachting bij Amrâth Berghotel Amersfoort. Profiteer van dinsdag 18 juni 2024 tot en met zondag 22 september 2024 van 20% korting op een overnachting inclusief ontbijt.

Boek met 20% korting

Dineren tijdens de zomer

Tijdens de zomer verwelkomen we je graag in de warmste huiskamer van Amersfoort. Geniet van onze tijdloze gastvrijheid en proef de heerlijke gerechten die een combinatie zijn van Franse invloeden en creativiteit van de chef.

Bekijk ons restaurant

Genieten tijdens de zomer

Geniet van onze zomerspecial voor 2 personen. Bestel je Korenwolf Witbier of Será Amrâth en ontvang een portie heerlijk borrelgarnituur van het huis! Kom langs en proef de zomerse gezelligheid.

Tips om alles uit de zomer te halen

Kun je nog wat inspiratie voor je bezoek aan Amersfoort gebruiken? De medewerkers van Amrâth Berghotel Amersfoort raden de volgende activiteiten aan:

  • Musica Mundo - Het festival biedt een kleurrijke mix van wereldmuziekoptredens in verschillende locaties. Bezoekers kunnen genieten van diverse muziekstijlen en culturele uitwisselingen. Dit festival vindt plaats van donderdag 4 juli tot en met zondag 7 juli 2024.
  • Amersfoort World Jazz - Dit festival biedt een divers programma van jazzmuziek in het hart van Amersfoort. Als bezoeker kun je genieten van optredens van zowel lokale als internationale jazzartiesten. Het festival vindt plaats van donderdag 8 augustus tot en met zondag 11 augustus 2024.
  • Spoffin festival - Het internationale street arts festival vindt plaats van vrijdag 23 augustus tot en met zondag 25 augustus 2024 in Amersfoort. Het festival biedt diverse theater-, dans- en muziekoptredens op straten en pleinen in de stad.