• Amrâth Hôtels Amrâth Berghotel Amersfoort Kerst Kerstmis

Magische kerst bij Amrâth Berghotel Amersfoort

Laat de kerstmagie tot leven komen in Amrâth Berghotel Amersfoort en beleef dit jaar een onvergetelijke kerst met vrienden en familie! Wij staan klaar om jouw kerstperiode echt bijzonder te maken. Ontdek ook al het prachtigs wat Amersfoort te bieden heeft tijdens deze feestelijke dagen. Laat de warmte en gezelligheid van kerst bij ons samenkomen voor een kerst om nooit te vergeten!

 

Overnachten tijdens de kerst

Profiteer van vrijdag 22 december 2023 tot en met zondag 7 januari 2024 van 20% korting op een overnachting inclusief ontbijt.

Boek met 20% korting

Dineren tijdens de kerst

Onze brasserie is jouw huiskamer, wij nodigen je uit om je thuis te voelen! Geniet ook tijdens de kerstdagen van onze culinair bereide gerechten. 

Onze chef-kok legt op dit moment de laatste hand aan de creatieve en culinaire invulling van onze kerstmenu's. Binnenkort worden de menu’s hier bekend gemaakt. Kom snel terug voor meer informatie!

Tijdens de kerstdagen kun je bij ons genieten van: 

  • Een kerst High tea op maandag 25 en dinsdag 26 december 
  • Een heerlijk 3-, 4-, of 5- gangendiner op maandag 25 en dinsdag 26 december

Bekijk ons restaurant

Tips om alles uit de kerst te halen

Kun je nog wat inspiratie gebruiken voor je bezoek aan Amersfoort? De medewerkers van Amrâth Berghotel Amersfoort raden de volgende activiteiten aan:

  • De Kerstlichtjestocht - Tijdens de lichtjestocht verken je de prachtige historische binnenstad van Amersfoort via een spoor van licht. De Kerstlichtjestocht vindt plaats op zaterdag 16 december 2023.
  • Ton Kas (alvast een) vrolijke kerst -  Beleef de twee shows 'Alvast een vrolijke kerst met Ton Kas' en 'Vrolijke kerst met Ton Kas' in één. Op woensdag 13 december 2023 vindt in theater Flint de show plaats.
  • TOP2000 In Concert - Bezoek het live spektakel van de bekende TOP2000. Dit is een jaarlijks hoogtepunt waar veel muziekliefhebbers naar uitkijken. Bezoek op vrijdag 15 december 2023 het concert in theater Flint.