Vier de Liefde bij Amrâth Berghotel Amersfoort!

Laat de liefde stijgen naar nieuwe hoogten in Amrâth Berghotel Amersfoort!

Geniet samen met je Valentijn van een paar heerlijke dagen weg! Start de dag met een uitgebreid ontbijt, verken samen de middeleeuwse binnenstad van Amersfoort of kom heerlijk dineren in de warmste huiskamer van Amersfoort.

Overnachten tijdens Valentijn

Verras jouw Valentijn in februari met een onvergetelijke overnachting vol romantiek, inclusief een fles prosecco en rozenblaadjes op de kamer.

Ontspan en geniet van qualitytime met degene van wie je houdt. Maak van deze Valentijn een moment om te koesteren. Je maakt je romantische verblijf helemaal compleet door de liefde in stijl te vieren Bruidssuite, voorzien van een kingsize bed en jacuzzi.

Boek direct met 15% korting

Dineren tijdens Valentijn

Verras jouw valentijn met een romantisch Valentijnsdiner in warmste huiskamer van Amersfoort! Geniet de hele maand februari van een culinair driegangendiner met liefde bereid door onze chef. 

  • Geniet van een heerlijk Valentijnsmenu voor €39.50 p.p. 
  • 3-gangen wijnarrangement vanaf €19.50 p.p.

Bekijk ons Valentijnsmenu

Geef een overnachting of diner cadeau

Op zoek naar een valentijnscadeau voor je geliefde? Geef een gezellige High-Tea, een heerlijk diner of een romantische overnachting cadeau. Met een Amrâth Cadeaukaart bepaal je zelf wanneer jullie toe zijn aan wat qualitytime! 

Bestel jouw Cadeaukaart